Rossli din Interlaken

Hauptstrasse, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rossli.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel nepretențios se află în Interlaken. Situată la 300 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de hotel. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 50. 0 kilometru(i). Hotelul se află la 500 metri de mers pe jos de port. Rössli numără un total de 32 dormitoare. Această unitate de cazare a fost construită în anul 1872 şi renovată în anul 2018. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Rössli. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Rössli dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Cei care stau în această clădire vor putea face sport şi se vor putea păstra în formă pe durata şederii lor graţie facilităţilor şi activităţilor sportive oferite. Reşedinţa oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Rössli poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Roessli 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Interlaken?

1. Belp (Berna, Elvetia)

36 km

2. Sion (Sion, Elvetia)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?