Royal Savoy Hotel&Spa din Lausanne

Avenue d'Ouchy, 40

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Savoy Hotel&Spa.

Detalii cazare

Situat la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 1. 5 kilometru(i) de proprietate. Hotelul se află la 25. 0 kilometru(i) de pârtii. La 50 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Acest hotel oferă un total de 196 camere. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2015. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate promovează o politică durabilă. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de reşedinţă. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această unitate de cazare care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în unitate de cazare. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Unele dintre aceste servicii ale Royal Savoy Hotel & Spa pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Royal Savoy Hotel&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lausanne?

1. Geneva International (Geneva, Elvetia)

50 km

2. Sion (Sion, Elvetia)

63 km

3. Meythet (Annecy, Franta)

75 km

4. Megeve (Megeve, Franta)

76 km

5. Belp (Berna, Elvetia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?