Royal Heritage Haveli din Jaipur

Khatipura Tiraya, Khatipura Road, Jaipur

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Heritage Haveli.

Detalii cazare

Royal Heritage Haveli cu cele 3.5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Jaipur. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore room service, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet, parcare auto sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi piscină exterioară, spa, masaj, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Royal Heritage Haveli vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Royal Heritage Haveli 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jaipur?

1. Sanganeer (Jaipur, India)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in India?