Roumei Boutique din Taipei

NO.9, LANE 64, JIANGUO N. ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Roumei Boutique.

Detalii cazare

Beauty Hotels Roumei Boutique este o alegere populară între călători în orașul Taipei, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, laundromat, servicii poştale, servicii taxi sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări ceai gratuit, dulap, televizor în baie, prosoape, covoare. Accesul la centru de fitness hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comoditatea și comfortul face ca Beauty Hotels Roumei Boutique să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Taipei.

Nume cazare de la furnizor: Roumei Boutique 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

1 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

30 km

Care sunt conditiile de intrare in China?