Roua din Predeal

Predeal, Brasov, Transilvania, Romania

Detalii cazare

HOTEL ROUA din statiunea Predeal este situat in imediata apropiere a centrului turistic, la doar 5 minute distanta de partia de schi Clabucet.
Dotari si servicii
Sauna: pentru ca relaxarea sa fie desavarsita, va invitam la o sedinta de sauna.
Teren de sport multifunctional: va punem la dispozitie terenul de sport multifunctional din curtea hotelului pe care puteti juca tenis, tenis de picior, minifotbal, volei, handbal, baschet, precum si diferite antrenamente si activitati outdoor.
Nu se accepta animale de companie.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camerele duble sunt alegerea perfecta atunci cand cautati spatiu si eleganta. Acestea sunt potrivite pentru familiile cu copii. Suprafata: 20 mp
Garsonierele sunt optiunea perfecta pentru familiile cu copii, ele fiind camere mari cu pat matrimonial si o canapea dubla extensibila. Toate garsonierele au balcon. Suprafata: 25 mp
Apartamentul este ideal pentru familii. Acestea sunt alcatuite din dormitor si living despartite printr-o usa. In dormitor se afla un pat matrimonial si in living exista o canapea dubla extensibila si masa cu scaune. Toate apartamentele au balcon. Suprafata: 30 mp.


Nume cazare de la furnizor: Roua 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.