Roman Spa Plaza din Roman

Str. B-dul Roman, Nr.26

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Descriere:Complexul Roman Plaza va ofera servicii excelente de cazare (Hotel Roman Plaza), bucatarie gourmet (Restaurant Roman Plaza), produse rafinate de patiserie-cofetarie (Cafe Roman Plaza) si oferta diversa si selecta de servicii wellness si spa (Roman Plaza Spa).  

Dispunand de o infrastructura perfect adaptata atat pentru nevoile turistilor de business cat si a turistilor de agrement, complexul nostru hotelier recent modernizat va permite sa vizitati cu stil principalele atractii din tinutul Neamtului, Moldovei si Bucovinei.  Locatia complexului este ideala pentru cei aflati in tranzit din Bucuresti sau Delta Dunarii inspre Moldova si Bucovina. 

Roman Plaza este situat in centrul orasului Roman, pe artera principala de circulatie a Moldovei si la intersectia cu cele mai importante orase: Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui si Piatra Neamt.Nume cazare de la furnizor: Roman Plaza 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Roman?

1. Bacau (Bacau, Romania)

43 km

2. Iasi (Iasi, Romania)

59 km

3. Stefan Cel Mare (Suceava, Romania)

94 km

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!