Rocpool Reserve din Inverness

CULDUTHEL ROAD, 14

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rocpool Reserve.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este în Inverness. Situată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 6 kilometru(i) de proprietate. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 1. 0 kilometru(i). Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1. 6 kilometru(i). Cei care stau în această clădire se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Rocpool Reserve deoarece există un total de 11 camere de oaspeți. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2006. Rocpool Reserve include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La Rocpool Reserve spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Oaspeţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rocpool Reserve 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Inverness?

1. Airport (Inverness, Marea Britanie)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?