Rock Hotel First Line din Batumi

SHERIF HIMSHIASHVILI STR.,15 A, BATUMI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rock Hotel First Line.

Detalii cazare

Acest hotel de apartamente confortabil se găsește în Batumi. Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de hotelul de apartamente. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Hotelul de apartamente este la 6. 0 kilometru(i) de port. Un total de 21 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2019. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Rock Hotel First Line. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rock Hotel First Line 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Batumi?

1. Batumi (Batumi, Georgia)

2 km

2. Kopitnari (Kutaisi, Georgia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Georgia?