Riad Shaloma din Marrakesh

120 Bis Derb Ahel Souss, Medina, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Riad Shaloma.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Marrakech. Poziționată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 2. 5 kilometru(i) de proprietate. Cu un total de 8 camere, acesta este un loc plăcut pentru un sejur. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Riad Shaloma nu oferă paturi suplimentare la cerere. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Riad Shaloma 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?