Riad Ben Tachfine din Marrakesh

Marrakesh, Interiorul Marocului, Maroc

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Riad Ben Tachfine.

Detalii cazare

Acest riad confortabil se află în Marrakech. Situată la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 1. 7 kilometru(i) de riad. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 5 kilometru(i) de proprietate. Riadul se află la 5. 0 kilometru(i) de pârtii. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de riad. Clienții vor găsi aeroportul la 4. 0 kilometru(i). Riad Ben Tachfine garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 7 dormitoare. Riad Ben Tachfine a fost construit în anul 1700 şi a fost complet renovat în anul 2018. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Riad Ben Tachfine oferă un serviciu de transfer la aeroport. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. În ceea ce priveşte relaxarea, oaspeții care stau la această proprietate vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Riad Ben Tachfine 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!