Resinda Hotel Karawang din Karawang

TripAdvisor, nota 4.5

Jl. Resinda Raya No. 1 West, Karawang

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Resinda Hotel Karawang.

Detalii cazare

Resinda Hotel Karawang cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Karawang. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi dulap, ceai gratuit, prosoape, cântar, papuci. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, piscină exterioară. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Karawang este un motiv întemeiat de ce să alegeți Resinda Hotel Karawang pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Resinda Hotel Karawang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Karawang?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

43 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

71 km

3. Husein Sastranegara (Bandung, Indonezia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?