Residence Sisouk Boutique Hotel din Luang Prabang

Ban Lakmuang

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Residence Sisouk Boutique Hotel.

Detalii cazare

Residence Sisouk Boutique Hotel cu cele 3 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Pakse. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, magazin cadouri/suveniruri, servicii taxi, servicii bilete sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi spa, masaj. Residence Sisouk Boutique Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Pakse sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Residence Sisouk Boutique Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Luang Prabang?

1. Pakse (Pakse, Laos)

2 km

2. Saravane (Saravane, Laos)

92 km

3. Ubon Ratchathani Intl (Ubon Ratchathani, Thailanda)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Laos?