Renaissance Nanjing Olympic Centre Hotel din Nanjing

139 Aoti Street, Jianye District, Nanjing

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Renaissance Nanjing Olympic Centre Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se găsește în Nankin Area. Cei care stau la această unitate de cazare pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Renaissance Nanjing Olympic Centre Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Renaissance Nanjing Olympic Centre Hotel, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Renaissance Nanjing Olympic Centre Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nanjing?

1. Nanking Nanjing (Nanjing, China)

32 km

2. Wuhu (Wuhu, China)

74 km

3. Changzhou (Changzhou, China)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in China?