Relais Villa Olmo Food And Wine Resort din Florenta

VIA IMPRUNETANA PER TAVARNUZZE, 19

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Relais Villa Olmo Food And Wine Resort.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Un total de 16 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2017. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Călătorii se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite în proprietate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Relais Villa Olmo Food And Wine Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Florenta 2023?

Obiective turistice Florenta

Localitatea Florenta

Florenta

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Florenta?

1. Peretola (Florenta, Italia)

13 km

2. Ampugnano (Siena, Italia)

47 km

3. Tassignano (Lucca, Italia)

56 km

4. Galileo Galilei (Pisa, Italia)

67 km

5. Luigi Ridolfi (Forli, Italia)

86 km

6. Guglielmo Marconi (Bologna, Italia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?