Reisenkaku Hotel Ekimae din Fukuoka

1-28-3 Hakataeki-mae, Fukuoka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Reisenkaku Hotel Ekimae.

Detalii cazare

Reisenkaku Hotel Ekimae este convenabil situat în zona populară Hakata. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Reisenkaku Hotel Ekimae este o alegere excelentă de unde puteți explora Fukuoka sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Reisenkaku Hotel Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukuoka?

1. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

2 km

2. Saga Airport (Saga, Japonia)

49 km

3. Iki (Iki, Japonia)

60 km

4. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

62 km

5. Ube (Ube, Japonia)

87 km

6. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

88 km

7. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?