Registan Plaza Hotel din Samarkand

53, Shohruh str.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Registan Plaza Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Samarkand. Cuibărită la 50 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 650 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 5 kilometru(i). Această proprietate dispune de 165 unităţi de cazare confortabile. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2003. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Registan Plaza Hotel. Registan Plaza Hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Movenpick Samarkand (Ex. Registan Plaza Hotel) 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Samarkand?

1. Samarkand (Samarkand, Uzbekistan)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Uzbekistan?