Reef Palms Motel Apartments din Cairns

41 Digger Street, 41-47

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Reef Palms Motel Apartments.

Detalii cazare

Reef Palms Motel Apartments este convenabil situat în zona populară Centrul orasului Cairns. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. La locul de cazare puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, laundromat, băcănie cu livrare, servicii poştale. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, camere nefumători pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, spa, masaj, piscină (copii). Reef Palms Motel Apartments combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Cairns de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Reef Palms Motel Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

3 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

39 km

3. Innisfail (Innisfail, Australia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?