Ramada Encore Dandenong din Melbourne

50-52 McCrae Street, 50-52

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada Encore Dandenong.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Dandenong, Holiday Inn Dandenong vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la dispoziția dvs. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ centru de fitness, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Melbourne, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Holiday Inn Dandenong.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Dandenong 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

10 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

40 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

47 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

64 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?