Radisson Mumbai Goregaon din Mumbai

Junction of S.V. Road & Veer Savarkar Flyover

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Mumbai Goregaon.

Detalii cazare

Grand Sarovar Premier Hotel este convenabil amplasat în zona populară Goregaon. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Mumbai, Grand Sarovar Premier Hotel vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Mumbai Goregaon 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mumbai?

1. Chhatrapati Shivaji (Mumbai, India)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in India?