Radisson Blu Shanghai Pudong Jinqiao din Shanghai

No. 2, Lane 2449, Jinhai Road, Pudong New District, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Blu Shanghai Pudong Jinqiao.

Detalii cazare

Radisson Blu Shanghai Pudong Jinqiao este o alegere populară între călători în orașul Shanghai, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, sunt la dispoziția dvs. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, toaletă suplimentară, telefon în baie, ness gratuit, ceai gratuit pentru a asigura o noapte liniștită. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți trasee de drumeţie, centru de fitness, piscină interioară, pescuit, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Radisson Blu Shanghai Pudong Jinqiao vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Shanghai Pudong Jinqiao 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Pudong Intl (Shanghai, China)

18 km

2. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

30 km

Care sunt conditiile de intrare in China?