Quest On Dorcas Apartments din Melbourne

8 Dorcas Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest On Dorcas Apartments.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Melbourne, Quest on Dorcas Apartments vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, băcănie cu livrare, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Quest on Dorcas Apartments combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: Quest On Dorcas Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

13 km

2. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

19 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

20 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!