Quest Mounts Bay Road din Perth

130 Mounts Bay Road, Perth

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest Mounts Bay Road.

Detalii cazare

Situat în Centru oraş Perth, Quest Mounts Bay Road este un loc perfect de plecare pentru a explora Perth. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, laundromat. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, covoare, produse curăţare, rack pentru haine, ness gratuit pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi trasee de drumeţie, centru de fitness, grădină. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Quest Mounts Bay Road se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Quest Mounts Bay Road 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Perth?

1. Perth (Perth, Australia)

11 km

2. Rottnest Island (Rottnest Island, Australia)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?