Quest Kelvin Grove Apartment Hotel din Brisbane

41 Ramsgate Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest Kelvin Grove Apartment Hotel.

Detalii cazare

Quest Kelvin Grove Apartments este o alegere populară între călători în orașul Brisbane, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, aparat fax, xerox, băcănie cu livrare sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, sofa pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Quest Kelvin Grove Apartments.

Nume cazare de la furnizor: Quest Kelvin Grove Apartment Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

12 km

2. Southport (Southport, Australia)

69 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

73 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

92 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?