Quest Glen Waverley Serviced Apartment din Melbourne

353-361 Springvale Road, 353-361

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest Glen Waverley Serviced Apartment.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Glen Waverley, Quest Glen Waverley Serviced Apartment vă promite o vizită minunată și relaxantă. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. La hotel puteți găsi facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, parcare auto, room service. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Quest Glen Waverley Serviced Apartment vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Quest Glen Waverley Serviced Apartment 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

11 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

29 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

36 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

62 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?