Queen Vera (Fostul Palm Beach) din Constanta

Str. Poporului, nr. 36, Constanta

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.

Destinatie si vreme

Detalii cazare

LA REZERVARILE DOAR DE WEEKEND SE VA APLICA 20% LA TARIFUL STANDARD

Hotel Palm Beach este situat in centrul statiunii, si ofera oaspetilor servicii si dotari de calitate, specifice hotelurilor de 5 stele: camere spatioase, sali de fitness, masaj si sauna, plaja privata, sala de conferinte, teren de sport. De asemenea, hotelul Palm Beach detine trei restaurante cu specific diferit: romanesc (BACHUS), Italian (LES PALMIERS) si oriental (SOLETA).
Dotari generale:
- 6 apartamente de lux, 10 duplexuri, 29 camere duble, 5 camere single
- Restaurante
- Bar-de-zi
- Terasa
- Gradina exotica
- Plaja privata
- Sala de conferinte
- Sala de fitness
- Sala masaj, sauna
- Teren de sport
- Parcare
Dotari camere:
Camere duble:Televizor, conectat la televiziunea prin cablu si satelit, telefon cu linie directa pentru apeluri interne si internationale, precum si de la o camera la alta, internet, minibar, seifuri electronice, aer conditionat, incalzire centrala. Baile sunt echipate cu: uscator de par; telefon; priza, dus; 5 dintre ele sunt dotate cu jacuzzi.
 Apartamente spatioase (60m fiecare), echipate cu televizoare tip Flatron, internet, jacuzzi, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala in saloane si in dormitoare, seifuri electronice in fiecare camera.
Duplexuri cu cate doua dormitoare fiecare, au aceleasi dotari ca si apartamentele.
Toate usile au sistem de inchidere pe baza de card electronic si inchidere automata pentru o mai buna securitate.
Servicii:
Acces gratuit la piscina semiolimpica acoperita, sauna, sala de sport, internet wireless.
Sala de conferinte are o capacitate de 70 locuri, este dotata cu birou de prezentare, birouri, ecran TV, video player, ecran, proiector pentru diapozitive, sistem de sunet: caseta si CD, microfon fara fir, support de hartie, camera video. Sala de conferinte are incalzire proprie, aer conditionat, absorbant de fum, detector de fum.
Centrul de afaceri are urmatoarele dotari: linie directa de telefon interna si internationala, fax, Xerox, internet, calculator, imprimanta, scanner, aer conditionat

Hotelul detine si o gradina exotica in aer liber, o oaza de verdeata unde se poate face o plimbare relaxanta sau se poate servi masa.

Nume cazare de la furnizor: Palm Beach 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Constanta?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

16 km

2. Delta Dunarii (Tulcea, Romania)

91 km