Qubus Hotel Gliwice din Katowice

DWORCOWA, 27

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Qubus Hotel Gliwice.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Gliwice. Cuibărită la 300 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Oaspeții vor găsi aeroportul la 34. 7 kilometru(i). null Hotelul a fost construit în anul 2003. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Qubus Hotel Gliwice. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre aceste servicii ale Qubus Hotel Gliwice pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Qubus Hotel Gliwice 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Katowice?

1. Pyrzowice (Katowice, Polonia)

34 km

2. Dolni Benesov (Zabreh, Cehia)

58 km

3. Rudniki (Czestochowa, Polonia)

75 km

4. Leos Janacek (Ostrava, Cehia)

76 km

5. John Paul Ii Balice (Cracovia, Polonia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?