Quality Suites Natal din Natal

Natal, Rio Grande Do Norte, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quality Suites Natal.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Praia Ponta Negra. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Unitatea de cazare se află la 50 metri de cea mai apropiată plajă. Proprietatea este la 20. 0 kilometru(i) de port. Incinta numără 131 camere primitoare. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2011. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Există 3 cameră de oaspeți recomandată persoanelor cu dizabilităţi disponibilă la Quality Suites Natal. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Quality Suites Natal. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare. Quality Suites Natal poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Quality Suites Natal 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Natal?

1. Augusto Severo (Natal, Brazilia)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?