Quality Hotel Gardermoen Airport din Oslo

JESSHEIM NORD, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quality Hotel Gardermoen Airport.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Ullensaker. Incinta numără 326 unități de cazare primitoare. Quality Hotel Gardermoen Airport a fost construit în anul 1985. Quality Hotel Gardermoen Airport include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii pot profita de parcare. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Quality Hotel Gardermoen Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oslo?

1. Gardermoen (Oslo, Norvegia)

4 km

2. Stafsberg (Hamar, Norvegia)

72 km

3. Moss Rygge (Oslo, Norvegia)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Norvegia?