Punta Campanella Resort&Spa din Sorrento

PIAZZA DELLE SIRENE, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Punta Campanella Resort&Spa.

Detalii cazare

Acest resort confortabil se află în Massa Lubrense. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Cea mai apropiată plajă se află la 30 metri de proprietate. Unitatea de cazare este la 30 metri de port. Un total de 52 camere de oaspeţi sunt disponibile la Punta Campanella Resort & Spa pentru confortul oaspeţilor. Punta Campanella Resort & Spa a fost complet recondiţionat în anul 2018. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Clienţii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Vizitatorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Punta Campanella Resort & Spa. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Punta Campanella Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sorrento?

1. Harbour (Sorrento, Italia)

4 km

2. Harbour (Capri - oras, Italia)

13 km

3. Capodichino Airport (Napoli, Italia)

33 km

4. Harbour (Ischia, Italia)

42 km

5. Pontecagnano (Salerno, Italia)

47 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?