Pullman Toulouse Centre Ramblas din Toulouse

84, allées Jean Jaurès, 84

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pullman Toulouse Centre Ramblas.

Detalii cazare

Cuibărită la 600 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Incinta numără 125 unități de cazare primitoare. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 1989. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Călătorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Pullman Toulouse Centre Ramblas 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toulouse?

1. Blagnac (Toulouse, Franta)

6 km

2. Le Sequestre (Albi, Franta)

62 km

3. Mazamet (Castres, Franta)

67 km

4. Salvaza (Carcassonne, Franta)

81 km

5. Lalbenque (Cahors, Franta)

81 km

6. La Garenne (Agen, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?