Puerto Norte Design Hotel din Rosario

TripAdvisor, nota 4.5

Av Luis Candido Carballo 148, Rosario

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Puerto Norte Design Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Rosario. Un total de 79 camere sunt disponibile la Puerto Norte Design Hotel pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2018. Puerto Norte Design Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Puerto Norte Design Hotel dispune de o serie de camere accesibile cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Puerto Norte Design Hotel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. În caz de nevoie, cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Puerto Norte Design Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rosario?

1. Fisherton (Rosario, Argentina)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?