Privilege Aluxes-Isla Mujeres din Cancun

ADOLFO LOPEZ MATEOS SM 001 MZ 001 LT 5 COL. CENTRO, 001

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Privilege Aluxes-Isla Mujeres.

Detalii cazare

Gândit exclusiv pentru adulți, acest hotel sofisticat se află în Isla Mujeres. Poziționată la 20 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Hotelul se bucură de o poziție pe malul mării. Hotelul este la 30 metri de port. Cele 124 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2009. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Privilege Aluxes - Isla Mujeres este loial practicilor durabile ecologice. Cei care stau în această clădire se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. În caz de nevoie, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Privilege Aluxes-Isla Mujeres 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cancun?

1. Isla Mujeres (Isla Mujeres, Mexic)

1 km

2. Cancun (Cancun, Mexic)

27 km

3. Playa Del Carmen (Playa del Carmen, Mexic)

77 km

4. Cozumel (Cozumel, Mexic)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?