Principado Downtown din Buenos Aires

Paraguay, 481

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Principado Downtown.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Downtown. Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea dispune de un total de 96 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2016. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Principado Downtown promovează o politică durabilă. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Principado Downtown dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Principado Downtown dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Principado Downtown 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

5 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?