Posada El Encuentro Chacras De Coria din Mendoza

Candelaria, 5413

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Posada El Encuentro Chacras De Coria.

Detalii cazare

Gândit exclusiv pentru adulți, acest hotel confortabil se află în Mendoza. Vizitatorii se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 10 camere de oaspeți. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2015. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Posada el Encuentro Chacras de Coria. nullPosada el Encuentro Chacras de Coria furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Posada El Encuentro Chacras De Coria 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?