Pestera din Busteni

PARCUL NATURAL BUCEGI

Detalii cazare

1 MAI
Perioada: 30.04-03.05.2019 (4 zile / 3 nopti)
Pachetul include:

3 nopti cazare;Demipensiune;SelfieFun - cabina foto;Acces piscina, sauna si jacuzzi;Foc de tabara (in functie de vreme);Party.1 Iunie

Perioada: 31.05-02.06.2019 (3 zile / 2 nopti)
Pachetul include:
2 nopti cazare;Demipensiune;Ateliere de creatie;SelfieFun - cabina foto;Acces piscina, sauna si jacuzzi;Foc de tabara (in functie de vreme);Party.Rusalii

Perioada: 14.06-17.06.2019 (4 zile / 3 nopti)
Pachetul include:
3 nopti cazare;Demipensiune;SelfieFun - cabina foto;Acces piscina, sauna si jacuzzi;Foc de tabara (in functie de vreme);Party.

Departe de stresul cotidian, Hotelul Pestera este situat in Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei.
Amplasarea in mijlocul naturii si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.
 Prima construtie a hotelului a fost inaugurata in anul 1923 si dupa multiple incendii, obstacole si schimbari a devenit ce este astazi, cel mai bun hotel la 1600 metri din Romania.
In receptia hotelului veti gasi barul de zi unde vi se ofera o gama larga de bauturi din meniul de bauturi. Barul a fost deschis in anul 2010 si a devenit nu numai un loc de relaxare, ci si un excelent loc pentru socializare.
'FOISORUL', este un loc favorit pentru grupurile de clienti care isi doresc o cina festiva, traditionala, in aer liber. De ce este un loc favorite Poate deoarece este un loc unic unde poti savura delicioase mancaruri aburinde, traditionale, chiar daca esti intr-o seara de iarna, la minus 20 de grade. Cum se poatee Nimic mai simplu, foisorul avand incalzire 'in aer liber'. La Foisor, avem posibilitatea sa organizam un foc de tabara care va ofera un final spectaculos unei seri extraordinare. 

Nume cazare de la furnizor: Hotel Pestera 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.