Pensiunea Luiza din Brasov

Strada Lunga, 244

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pensiunea Luiza.

Detalii cazare

Pensiunea Luiza se afla la mai putin de 5 minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului Brasov. Ofera camere cu vedere panoramica la muntele Tampa si masivul Postavarul, dotate cu telefon si WiFi gratuit.
Camerele hotelului Luiza au decor in culori vii, aer conditionat, TV prin cablu si minibar. Toate camerele includ o baie privata cu dus.
Oaspetii pot lua micul dejun in fiecare zi in sala de mese a proprietatii si exista o patiserie care asigura prajituri si produse de patiserie de casa. Langa hotel exista diverse cafenele si restaurante.
Biserica Sf. Bartolomeu dateaza din 1260 si este situata vizavi de proprietate. Piata Sfatului si Biserica Neagra din Brasov se afla la mai putin de 3 km, iar renumita statiune de iarna Poiana Brasov este la 17 minute de mers cu masina. Hotelul asigura locuri de parcare private gratuite cu supraveghere video.


Nume cazare de la furnizor: Pensiunea Luiza.. 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brasov?

1. Brasov Ghimbav (Brasov, Romania)

12 km