Pazo O Rial din Pontevedra

Avenida De Vilanova, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pazo O Rial.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 800 metri de unitatea de cazare. Numărul total de camere este de 60. Pazo o Rial a fost construit în anul 1696 şi a fost complet renovat în anul 2019. Pazo o Rial include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Pazo o Rial. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Pazo o Rial. Pazo o Rial dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut.Nume cazare de la furnizor: Pazo O Rial 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Pontevedra 2024?

Obiective turistice Pontevedra

Localitatea Oia

Satul Oia din Santorini

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pontevedra?

1. Vigo (Vigo, Spania)

41 km

2. Santiago De Compostela (Santiago de Compostela, Spania)

46 km

3. La Coruna (A Coruna, Spania)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !