Parkview Ratchaprarop din Bangkok

131/19 Ratchaprarop Soi 12, Ratchaprarop Road, Bangkok

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Parkview Ratchaprarop.

Detalii cazare

Oprițivă la Parkview Ratchaprarop să descoperiți minunile orașului Bangkok. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, servicii taxi, scaun cu rotile accesibil. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, covoare, oglindă. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, grădină. Comoditatea și comfortul face ca Parkview Ratchaprarop să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Bangkok.

Nume cazare de la furnizor: Parkview Ratchaprarop 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

18 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?