Parklands Country Gardens And Lodges din Sydney

132 Govetts Leap Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Parklands Country Gardens And Lodges.

Detalii cazare

Parklands Country Gardens and Lodges cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Munţii Albaştri. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, şemineu, închiriere modem wi-fi portabil, servicii poştale sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți masaj, grădină, baie cu aburi. Parklands Country Gardens and Lodges combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Munţii Albaştri.

Nume cazare de la furnizor: Parklands Country Gardens And Lodges 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sydney?

1. Bathurst (Bathurst, Australia)

64 km

2. Bankstown (Bankstown, Australia)

71 km

3. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

86 km

4. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

92 km

5. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?