Parkhotel Brunauer din Salzburg

Elisabethstrasse 45a, Salzburg

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Parkhotel Brunauer.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Salzburg. Această unitate de cazare dispune de 69 unităţi de cazare confortabile. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 1987. Vizitatorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietăţii. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Toți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Parkhotel Brunauer este loial practicilor durabile ecologice. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Parkhotel Brunauer 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Salzburg 2023?

Obiective turistice Salzburg

Regiunea Salzburg si imprejurimi

Cascadele Krimmler

Festung Hohensalzburg

Grossglocknerstrasse

Pesterile de gheata Werfen

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salzburg?

1. Wolfgang A Mozart (Salzburg, Austria)

4 km

2. Blue Danube (Linz, Austria)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?