Park Royal Beach Mazatlan din Mazatlan

Blvd. Sabalo Cerritos, Marina Mazatlan, 3110

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Royal Beach Mazatlan.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Mazatlan. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 3 kilometru(i) de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 24. 2 kilometru(i). null Park Royal Beach Mazatlán a fost construit în anul 2009. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Toți oaspeții care stau la această proprietate sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Park Royal Beach Mazatlan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mazatlan?

1. General Rafael Buelna (Mazatlan, Mexic)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?