Park Inn By Radisson Mazatlan din Mazatlan

Mazatlan, Coasta Pacifica, Mexic

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Inn By Radisson Mazatlan.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Mazatlan. Cele 118 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Anul construcţiei acestui hotel este 2018. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Park Inn by Radisson Mazatlán. nullToți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Park Inn by Radisson Mazatlán este loial practicilor durabile ecologice. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, acest hotel va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unele dintre aceste servicii ale Park Inn by Radisson Mazatlán pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Park Inn By Radisson Mazatlan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mazatlan?

1. General Rafael Buelna (Mazatlan, Mexic)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?