Park Hotel Hamburg Arena din Hamburg

KIELER STR., 333

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Hotel Hamburg Arena.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Hamburg. Cele 105 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Park hotel Hamburg Arena a fost construit în anul 1963. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Copiii pot fi acomodaţi în pătuţuri pentru bebeluşi (disponibile la cerere). În plus, călătorii pot sta alături de animalele lor de companie la Park hotel Hamburg Arena. Există o parcare la Park hotel Hamburg Arena. Clienţii care stau la acest hotel pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Park Hotel Hamburg Arena 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hamburg?

1. Hamburg (Hamburg, Germania)

7 km

2. Luebeck-Blankensee (Hamburg, Germania)

55 km

3. Cuxhaven (Nordholz, Germania)

87 km

4. Holtenau (Kiel, Germania)

89 km

5. Heide (Heide / Buesum, Germania)

91 km

6. Bremen (Bremen, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?