Park Hotel din Recife

Rua dos Navegantes 9 - Boa Viagem, Recife

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Hotel.

Detalii cazare

Situată la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 500 metri de proprietate. Unitatea de cazare cuprinde un total de 193 camere de oaspeți confortabile. Park Hotel a fost complet recondiţionat în anul 2010. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Park Hotel dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Park Hotel vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi vizitatorii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Park Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Recife?

1. Guararapes Intl (Recife, Brazilia)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?