Park Dedeman Elazig din Elazig

TripAdvisor, nota 4.5

Akpinar Mahallesi Atatürk Bulvari No 41, Elazig

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Dedeman Elazig.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Elazig. Park Dedeman Elazig numără un total de 72 unităţi de cazare. Park Dedeman Elazig a fost construit în anul 2016. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Park Dedeman Elazig nu oferă paturi suplimentare la cerere. Park Dedeman Elazig dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel este loial practicilor ecologice. În caz de nevoie, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Park Dedeman Elazig 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Elazig 2023?

Obiective turistice Elazig

Regiunea Interiorul Turciei

Moscheea Kocatepe

Templul lui Augustus si a Romei

Regiunea Istanbul si imprejurimi

Tur Panoramic Istanbul

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Elazig?

1. Elazig (Elazig, Turcia)

9 km

2. Erhac (Malatya, Turcia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Turcia?