Paradox din Eforie Sud

Str.Arges, nr.5A

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Paradox.

Detalii cazare

Localizare: Paradox  Eforie Sud se afla la 300 de metri de plaja, in zona sudica a statiunii.

Descriere: Paradox  dispune de o curte generoasa, dotata cu mese si umbrele, un loc de joaca, dar si parcare si bucatarie de vara echipata cu aragaz, microunde, chiuveta, frigider, fierbator, friteuza si vesela.
Parcarea privata in incinta curtii se ofera gratuit, in limita disponibiitatii. Hotelul  pune la dispozitie camere dotate cu aer conditionat, LCD tv, wi fi, minibar si baie proprie cu dus walk in.

Camere: Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat, minibar, LCD tv, plase de tantari, wi fi si baie proprie cu dus walk in si uscator de par.
Camerele duble dispun de pat matrimonial (160x200). Suprafata 15 mp.
Camerele triple dispun de un pat matrimonial (160x200) si un pat single (80x190 sau 90x200 - repartizarea se face la receptie, in functie de disponibilitate). Suprafata 18 mp.
Apartamentul se compune din doua dormitoare matrimoniale, unul avand un pat de 160x200, celalalt cu minibar, un pat de 180x200 si un pat single (90x200). Camerele sunt separate de usi, si ambele dispun de tv si aer conditionat. Suprafata 40 mp.
Camerele de la parter au acces la veranda comuna, in timp ce, camerele de la etaj au un balcon comun.

Info:
- ora check in: 14.00, ora check out: 12.00

Animale de companie: Se accepta cazarea cu animale de companie de talie mica, gratuit.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei/adult/ziNume cazare de la furnizor: Paradox 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp