Pandanus Coolum Beach Resort din Sunshine Coast

Corner David Low Way & Scrub Road, Coolum

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pandanus Coolum Beach Resort.

Detalii cazare

Pandanus Coolum Beach Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Sunshine Coast. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Închiriere modem wi-fi portabil, bucătărie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, balcon/terasă, ceas deşteptător. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, saună, piscină exterioară, pescuit, spa. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Pandanus Coolum Beach Resort.

Nume cazare de la furnizor: Pandanus Coolum Beach Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

7 km

2. Noosa (Noosa, Australia)

12 km

3. Tewantin (Tewantin, Australia)

19 km

4. Caloundra (Caloundra, Australia)

29 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

46 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?