Palais Tinmel din Marrakesh

1 & 4 Derb Khettara-Kaa El Mechraa, Quartier Zaouia Abbassia, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Palais Tinmel.

Detalii cazare

Acest riad fermecător este situat în Marrakech. Această unitate de cazare confortabilă garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 10 camere. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2022. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullAceastă unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Oaspeţii care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. În caz de nevoie, oaspeţii pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Palais Tinmel. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Palais Tinmel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?