Palace Hotel Tachikawa din Tokyo

Tokyo, Japonia, Japonia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Palace Hotel Tachikawa.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Tokyo, Palace Hotel Tachikawa vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, aer condiţionat, încălzire, birou, minibar. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt masaj. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Tokyo este un motiv întemeiat de ce să alegeți Palace Hotel Tachikawa pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Palace Hotel Tachikawa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

37 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?