Pakse din Luang Prabang

Street nA°5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pakse.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Pakse, Pakse Hotel & Restaurant vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi trasee de drumeţie, sală de yoga, teren de golf (maxim la 3 km), masaj. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Pakse este un motiv întemeiat de ce să alegeți Pakse Hotel & Restaurant pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Pakse 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Luang Prabang?

1. Pakse (Pakse, Laos)

2 km

2. Saravane (Saravane, Laos)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Laos?